Bizi arayın

veya formu doldurun

Bizimle iletişime geçin
+ (90) 216 518 02 55
Eposta Adresimiz:
[email protected]
Şirket Adresimiz:
Centrum Plaza, Aydınevler Mh., Sanayi Cd., No:3/Z03 Maltepe, İstanbul
ABS Yapı Elemanları San. Tic Ltd. Şti. Ticari İletişime ve Kişisel Verilerin İşlenmesine ilişkin Açık Rıza/İzin Beyanı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, https://www.volimax.com.tr/kvkk/ adresinde bulunan ve bu bağlantıda yer alan aydınlatma metninde açıklandığı üzere kişisel verilerimin işlenmesine ve tarafıma ticari iletişim yapılmasına, aşağıdaki rıza/izin beyanı ile onay veriyorum.

www.volimax.com.tr adresinden çerez vb. programların kullanımına ilişkin çerez politikasına bu bağlantıdan ulaşabileceğimi biliyorum. İstediğim her zaman [email protected] adresine mail atarak veya tarafıma gönderilen e-postadaki ret / iptal seçeneğine tıklayarak kayıtlı e-posta adresimin silinmesini talep edebileceğim ve hiçbir gerekçe göstermeksizin tarafıma gelen e-postada belirtildiği gibi bülten üyeliğimi (ret) (iptal) yaparak durdurabileceğim (kanunlar gereği yapılması mümkün, gereken veya yapılmakla yükümlü olunan iletişimlerin devam edeceği) ve diğer ilgili tüm konularda burada ve yukarıdaki bağlantıda bulunan “Kişisel Veriler Hakkında Bilgilendirme” metnindeki şekilde bilgilendirildim.

ABS Yapı Elemanları San. Tic. Ltd. Şti. tarafından:

-Genel veya tarafıma özel kampanyaların, promosyonların, reklamların, bilgilendirmelerin, pazarlama faaliyetlerinin; site veya diğer kanallar e-mail, arama, reklam gösterimi ile iletişim adreslerime ticari elektronik ileti ve diğer ileti gönderimleri/iletişimlerinin yapılmasına ve bu amaçla kişisel verilerimin işlenmesine,

– Bilişim teknolojileri, /reklam faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amacıyla ABS’nin yurtiçinde ve yurtdışında bulunan tedarikçileriyle kişisel verilerimin paylaşılmasına, rıza/izin veriyorum.